Ghidul Serviciilor
Integrated Quality Certification Auditare Sisteme Management Mures
inapoi la firma 135 vizite
Poza Certificare OHSAS 18001
Foto

Standardul OHSAS 18001 se refera la managementul sanatatii si securitatii ocupationale (OH&S) si impreuna cu standardul OHSAS 18002 – Linii directoare pentru implementarea OHSAS 18001, sunt destinate sa asigure organizaţiilor elementele unui sistem de management OH&S eficace, care sa poata fi integrat cu alte cerinţe de management şi sa ajute organizaţiile in realizarea obiectivelor OH&S şi obiectivelor economice.

Acest standard OHSAS specifica cerinţe pentru un sistem de management OH&S, care sa ajute o organizaţie sa dezvolte şi sa implementeze o politica şi obiective care sa ţina seama de cerinţele legale şi de informaţiile referitoare la riscurile OH&S. Standardul a fost astfel elaborat incat sa poata fi aplicat de organizaţii de toate tipurile şi marimile şi din diverse categorii sociale, culturale sau geografice.

Un sistem de acest fel permite unei organizaţii sa işi dezvolte o politica OH&S, sa işi stabileasca obiective şi procese care sa permita realizarea angajamentelor politicii, sa intreprinda acţiunile necesare pentru imbunataţirea performanţelor sistemului şi sa demonstreze conformitatea sistemului cu cerinţele acestui standard OHSAS. Obiectivul general al acestui standard OHSAS este sprijinirea şi promovarea bunelor practici OH&S, in conformitate cu nevoile socio-economice.

OHSAS 18001 este compatibil cu standardele pentru sisteme de management ISO 9001 (Calitate) şi ISO 14001 (Mediu), pentru a facilita integrarea sistemelor de management al calitaţii, mediului şi al sanataţii şi securitaţii ocupaţionale de catre organizaţii, in cazul in care se doreşte acest lucru.

Beneficii Certificare OHSAS 18001

Etape Certificare OHSAS 18001

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.