Ghidul Serviciilor
Integrated Quality Certification Auditare Sisteme Management Mures
inapoi la firma 135 vizite
Poza Certificare SA 8000
Foto

Standardul SA 8000 – Responsabilitate sociala, este un standard utilizat pentru efectuarea auditurilor de terta parte, care stabileste cerinte impuse in mod voluntar privind locul de munca ce trebuie indeplinite de angajator, inclusiv drepturile muncitorilor, conditiile de munca si sistemele de management.

Elementele normative ale standardului se bazeaza pe legea nationala, normele internationale si conventiile ILO referitoare la drepturile omului. Standardul SA 8000 poate fi utilizat impreuna cu Ghidul SA 8000 pentru a evalua conformitatea locului de munca cu aceste standarde.

Ghidul SA 8000 ajuta la explicarea SA 8000 si a modului in care se implementeaza cerintele acestuia, furnizeaza exemple de metode pentru verificarea conformitatii si serveste ca manual pentru auditori si pentru companiile care doresc sa se certifice in conformitate cu SA 8000.

Standardul de certificare SA 8000  se adreseaza tuturor tipurilor de organizatii, indiferent de dimensiune sau domeniu de activitate.

Beneficii

Etape

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.