Ghidul Serviciilor
Bsg Industrial
inapoi la firma 85 vizite
Poza Cantare platforma
Foto
Foto

Cantarele industriale de tip platforma comercializate de catre BSG Industrial ofera o inalta calitate, durata lunga de viata si constructie din otel bazata pe placa structurala, ce fac din aceste plaftorme solutia ideala pentru depozite sau orice alt fel de uz general de cantarire.

Cantarele platforma sunt special concepute pentru a minimiza eventualele distorsiuni ce pot aparea datorita greutatilor, maximizandu-se astfel perioadele de exploatare in conditii de performanta si fiabilitate optima.

Sisteme de cantarire electronice tip platforma care pot fi utilizate in diferite domenii de activitate: agricultura, sortare si reciclare deseuri, fime de logistica, depozite materiale de constructii, industrie alimentara, productie, turnatorii, etc. Oferim solutii diverse, in functie de activitatea fiecarui client:

Sunt echipamente extrem de robuste si fiabile care pot fi montate suprateran (pe o suprafata rigida din beton) sau ingropat (in cuva). Sunt disponibile si in variante cu certificare metrologica, pentru utilizare in tranzactii comerciale. Cantarele platforma comercializate de catre Bsg Industrial pot fi integrate in fluxul tehnologic al clientilor, interconectate cu diferite aplicatii de gestiune, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.