Ghidul Serviciilor
Ctrl Shop
inapoi la firma 99 vizite
Poza Scaune auto copii
Pret: 574 RON
Foto

Scaun auto pentru copii Twin 0+ Oxxy

 

Scaunul auto pentru copii Twin 0+ se poate folosi impreuna cu baza isofix Storchenmuhle sau Recaro.

Baza isofix poate fi folosita si cu scaunul auto Twin One, atunci cand copilul creste. Scaunul auto Twin 0+ Storchenmuhle de la Recaro ofera buna dispozitie, din prima zi ! Robustul scaun pentru bebelusi creste odata cu copilul tau, asigurand maximul de siguranta in masina. Manerul ergonomic ce faciliteaza pozitionarea spatarului (sus-jos), sezutul confortabil si textilul delicat, sunt dovezi concrete ale confortului maxim oferit copilului, in timpul sederii in scaunul auto. Atunci cand nu este folosit in masina, functia de balansoar a scaunului Twin, poate oferi o solutie la indemana, pentru calmarea bebelusilor; iar atunci cand manerul scaunului este intors catre spate, ofera stabilitate scaunului, fixandu-l pe pozitie. Practic:

Confort :

Siguranta:

Confort pentru calatorii:

Caracteristici ergonomice:

Caracteristici tehnice:  Grupa de varsta : 0 luni + ( 0-13 kg) sau 0-15 luni;  Dimensiuni ( L/ l / H ) : 62-65 x 45 x 51-60 cm;  Greutate : aprox. 4,4 kg;  Pozitionare : pe bancheta din spate a masinii ( dreapta sau stanga ), in sens invers directiei de mers;  Fixarea scaunului se face prin intermediul bazei ISOfix sau prin intermediul centurii de siguranta a masinii.  Accesorii optionale:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.