Ghidul Serviciilor
Profesional Auto
inapoi la firma 65 vizite
Poza Distributie
Foto

Sistemul de distribuţie motor acţionat prin curea dinţată

Este foarte important a se înlocui kitul de distribuţie la numărul de kilometrii sau în timpul comunicat de către constructorul mașinii, deoarece în cazul în care apar defecţiuni, se produc daune foarte mari motorului. Noi vă oferim înlocuirea kitului de distribuţie la standarde înalte, oferindu-vă garanţie pentru 60.000 km.

Este necesar a se înlocui și pompa de apă la înlocuirea distribuţiei, cureaua de distribuţie conţine fibră de sticlă , deci nu este voie să o îndoim, întoarcem, sau să fie montată cu șurubelniţa, deoarece se distruge fibra de sticlă și va permite ca această curea să se alungească.

Strângerea rolelor de întindere nu este voie să fie efectuată decât cu cheia dinamometrică, respectând cuplurile de strângere comunicate de constructorul mașinii. În 14 ani avem peste 2500 de distribuţii montate fără nici un caz de garanţie.

Tehnicienii noștrii care montează distribuţiile au fost scolarizaţi prin seminarii și cursuri de către producătorii germani de curele de distribuţie și role de întindere.

Atenţie!Protejaţi-vă mașina, alegeti service-uri agreate și abilitate de către Registrul Auto Roman. Abilitarea înseamnă că personalul este specializat, există documentaţie tehnică în detaliu și de asemenea service-ul dispune de scule și dispozitivele specifice.

Noi suntem abilitaţi de către Registrul Auto Român, faptul că vă acordăm 60.000 km. garanţie,vă scutește astfel de orice problemă în acest timp privind distribuţia motorului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.