Ghidul Serviciilor
Arhi Design
inapoi la firma 110 vizite
Poza Carte
Pret: 3,32 RON
Foto

SA MERGEM LA GRADINITA - Simone Nettingsmeier

O aventură pe placul celor mici

 

Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș iubește copiii și are o mare poftă de aventură. Astăzi, ne prezintă cele mai frumoase detalii despre grădiniță.

 

Cărticelele de buzunar PIXI sunt pătrate, cu latura de 10 cm, ușor de manevrat pentru cei mici. Au aproximativ 500 de cuvinte și paginile pline cu desene color. Se mândresc cu mesaje educativ-distractive și se termină întotdeauna cu un joc atractiv. 

 

La 60 de ani de la lansare, seria PIXI numără peste 2.000 de titluri care s-au vândut în mai mult de 500 de milioane de exemplare în toată Europa. În Galaxia Copiilor puteți descoperi peste 30 de cărticele de buzunar din serie.  

 

„Toate aventurile sunt palpitante şi te ţin cu sufletul la gură, chiar dacă ai citit/ascultat povestea respectivă de foarte multe ori. Vă recomand din tot sufletul aceste cărţi! Consider că sunt potrivite pentru copiii între 3 şi 6 ani!” 

 

„Cărțile din seria PIXI sunt mici și subțirele, fiind astfel perfecte pentru mâinile mărunțele. Acesta a fost și primul lucru care a atras-o pe fetița mea la ele, pentru că și le putea ea aranja și le putea mânui cu ușurință. Sunt ideale pentru călătorii, căci adesea am cărat în zadar cărti după mine, erau prea mari pentru a fi răsfoite pe genunchii copilului sau prea grele. Grafica este punctul meu preferat, pentru că ador desenele colecției. Sunt atât de frumoase, de blânde, de pastelate. Chiar și pentru mine a fost o plăcere să răsfoiesc și să citesc aceste carti!”

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.