Ghidul Serviciilor
Amla Logistic Trans
inapoi la firma 63 vizite
Poza Transport marfa intern si international
Foto

Oferim solutii de transport marfa intern si international catre orice locatie din Europa la un pret corect. Oferim servicii de transport marfa generala, pe camioane de diferite tonaje (1.5 t, 3.5 t, 24 t) cat si transport cu camioane frigo cu temperatura controlata, precum si transport agabaritic si ADR. Compania AMLA LOGISTIC TRANS este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti care se imbina armonios cu oameni experimentati in transporturi de marfuri. Va garantam cotatii de preturi avantajoase, incadrate in orarele de deplasare si o disciplina exemplara in relatiile cu clientii. Serviciile de transport marfa intern si international asigurate de noi sunt monitorizate atent de catre personalul  nostru astfel incat marfurile  Dvs. sa ajunga la destinatie la timp si in deplina siguranta.

Ne puteti gasi pe Bursa Transporturilor la ID 161880, pe Trans.eu la ID 613306 si pe Timocom la ID 282787. Echipa Amla Logistic Trans va sta la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 08.30-17.30. In pagina de contact, gasiti numerele de telefon si adresele de mail ale tuturor agentilor de transport, precum si formularul de comanda.

Cand spui Amla Logistic Trans, NICIUN DRUM NU E IMPOSIBIL!!!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.