Ghidul Serviciilor
Most Serv - Bransamente, Proiectare,executare Si Reparatii Instalatii Electrice, Cluj Napoca
inapoi la firma 120 vizite
Poza Despre firma Most Serv
Foto

Most Serv a luat fiinta in 1993 din dorinta de a oferi intreprinderilor servicii de calitate in domeniul tehnic, servicii conexe obiectului lor principal de activitate.

Primii pasi au fost facuti in proiectarea si executarea de instalatii electrice de joasa tensiune, iar din 1996 si in domeniul de tratare a apei. Odata cu cresterea firmei au urmat din anul 2000 intrarea pe piata a serviciilor de intretinere tehnica a spatiilor comerciale si din 2003 a amenajarilor interioare aferente acestor spatii.

S-au obtinut pentru activitatea de proiectare si executare a instalatiilor electrice atestatele de la ANRE valabile pentru tensiuni de la 0.4KV pana la 20KV si a fost certificat Sistemul Integrat de Management conform standardelor SR EN ISO 9001 : 2008, SR EN ISO 14001: 2005, SR OHSAS 18001:2008 – pentru aceste lucrari electrice, pentru serviciile de intretinere tehnica si pentru cele de confectii metalice.

Orientarile noastre de viitor sunt spre domeniul energiei fara costuri si ecologiei adaptate cladirilor.

 Acoperire

Cu o disponibilitate de actiune la nivel national, personal propriu calificat si dotat tehnic pentru a satisface in aceste domenii solicitarile clientilor, asiguram o raspundere unitara asupra derularii contractelor, punand accent pe calitatea serviciilor oferite si pe modul in care intreaga echipa serveste clientul.

Servicii

Proiectare si executare instalatii de circuite secundarede semnalizare, comanda si controlInstalatii sanitare , HVAC si apa - canal

Venind in intampinarea dorintelor dumneavoastra, organizatia noastra va ofera servicii complete in domeniul amenajarilor interioare pentru spatii locative, birouri, spatii comerciale, depozite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.