Ghidul Serviciilor
Most Serv - Bransamente, Proiectare,executare Si Reparatii Instalatii Electrice, Cluj Napoca
inapoi la firma 144 vizite
Poza Interventii urgenta, corective
Foto
Foto

Vizeaza nefunctionarea partiala sau totala a instalatiilor electrice (lipsa partiala sau totala a energiei electrice), sanitare, circuite de incalzire (ex. spargeri conducte sau corpuri radiante), defectarea sau distrugerea elementelor de feronerie, tamplarie, a placajelor, geamurilor (ex. tentative de efractie), inundatii ale locatiei (ex. de la vecini), nefunctionarea aparatelor de aer conditionat din salile tehnice. In acest caz interventiile au ca scop inlaturarea defectului si repunerea in functiune in parametrii proiectati a locatiei in cel mai scurt timp.

Atuurile noastre in derularea serviciilor de intretinere tehnica sunt: experienta in instalatiile electrice, atestatele si autorizatiile obtinute atat de organizatie cat si de tehnicienii nostri, energia electrica guvernand functionarea unei locatii de birouri. Avem, de asemenea, experienta in amenajari interioare, ceea ce ne permite refacerea imediata a aspectului locatiei dupa o interventie de urgenta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.