Ghidul Serviciilor
Doctor Kumy Instal - Instalatii Sanitare, Termice, Electrice, Oradea
inapoi la firma 118 vizite
Poza Despre Doctor Kumy Instal
Foto

Înfiintata în anul 2007, S.C. DOCTOR KUMY INSTAL S.R.L si-a stabilit ca obiective initiale satisfacerea totala a clientilor prin asigurarea unui confort maxim si a unui raport cât mai bun calitate-pret.

Activitatea societatii este axata în principal pe executarea si service-ul de un înalt profesionalism în domeniul instalatiilor sanitare, instalatiilor termice, instalatiilor electrice, echipamentelor de climatizare, centralelor termice, propunând solutii corecte pentru utilizatorul final care au sustinerea unei baze tehnico-materiale si de personal adecvate.

 

 

Principiile dupa care se ghideaza societatea în activitatea curenta sunt strâns legate de asigurarea unor raporturi corecte între partenerii de afaceri, personalul propriu si beneficiarii activitatii noastre.

Vizam obtinerea unor rezultate economice superioare, printr-o strategie orientata catre satisfacerea cerintelor clientilor nostrii. Urmarim de asemenea dotarea tehnica cu echipament adecvat: truse de scule, echipamente de ultima generatie, necesare lucrarilor.

Un numar cât mai mare de clienti si fidelitatea acestora pe termen lung trebuie sa fie rezultatul respectarii fara compromisuri a misiunii companiei si a muncii sustinute a întregii echipe.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.