Ghidul Serviciilor
Nef-Al-Cons
inapoi la firma 131 vizite
Poza Drujbe
Pret: 1.360 RON
Foto

Aceste ferastraie puternice si usoare asigura o performanta ridicata chiar si la turatii mici si sunt ideale pentru orice fel de utilizari in domeniul semiprofesional, cum ar fi taierea crengilor, taierea lemnelor de foc, doborarea si taierea copacilor de dimensiuni medii/mari. Modelul 522 CP are un carburator modern Walbro care pastreaza raportul aer/amestec constant intotdeauna. Acest lucru insemna ca puterea furnizata de motor ramane ridicata mereu, iar eficienta nu este redusa, usurand considerabil munca operatorului. Decompresorul, “pompa de pornire rapida” si socul semi-automat asigura o pornire fara probleme in orice conditii.

Caracteristici Volum/Putere: 2,3 Kw – 3,1 C.P. Lama (lungime): 45 cm Lant (nivel x calibru): .325 1,5 Capacitatea rezervorului de combustibil/ulei: 0,520 l Capacitatea rezervorului de ulei: 0,210 l Greutate: 5,52 Kg Pompa de ulei: Reglare Automata

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.