Ghidul Serviciilor
La Iris Club De Familie Cu Restaurant Si Loc De Joaca Cotroceni
inapoi la firma 111 vizite
Poza Loc de joaca pentru copii
Foto
Foto

Loc de joaca pentru copii Bucuresti

 

Vino acasa la noi, acasa la Iris, o casa luminoasa si primitoare, plina de jocuri si jucarii pentru toate varstele.  Am creat un loc de joaca pentru copii impartit pe mai mule zone de atractie. Copilul tau va deveni aici cowboy si va cuceri Vestul Salbatic, va lupta cu banditii si ii va baga in inchisoare sau se va imprieteni cu indienii. Tot in zona vestului salbatic gasesti podeaua interactiva cu o multime de jocuri atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Un perete imens ii asteapta pe copiii dornici sa isi astearna imaginatia cu creta colorata. Poti calatori cu autobuzul londonez pentru a juca la playstation Fifa, Need for Speed si altele. Distractia e maxima si la XBOX Kinect Poti deveni soferul autobuzului la volanul urias. Pentru cei mari am pregatit o trambulina buclucasa si o masa de airhockey. Iar pentru cei mai mici dintre pitici am pregatit un leagan, o zona cu bile nazdravane, masinute, cuburi de construit si o multime de jucarii.

 

Una din atractiile principale in locul de joaca este cufarul plin de costume de poveste pe care copii le pot imbraca pentru a se deghiza in personajele lor indragite. Pe langa toate acestea te asteptam cu multe, multe surprize care sigur ii va incanta pe copii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.