Ghidul Serviciilor
La Iris Club De Familie Cu Restaurant Si Loc De Joaca Cotroceni
inapoi la firma 111 vizite
Poza Serbari si petreceri corporate
Foto

Sala pentru serbari si petreceri corporate

 

Spatiu de inchiriat pentru cele mai fantastice evenimente

Am pregatit pentru tine un spatiu de poveste potrivit pentru serbari si petereceri corporate. La fiecare sarbatoare decoram spatiul cu mult drag sa iti ajunga cat mai aproape de inima. Iarna aceasta am adus satul lui Mos Craciun la noi acasa cu zeci de luminite, un brad mare si plin de podoabe care mai de care mai frumoase, colinde, caldura semineului, spiridusi si Craciunite. Te asteapta un Mos bland, cu barba lunga si cu ochelarii cazuti pe nas, bucalat si rosu in obraz si care le vorbeste cu dragoste in glas tuturor copiilor despre atelierul de jucarii, despre spiridusii nazdravani si renii magici. Mosul le stie pe toate si rosteste cate ceva despre fiecare copilas din Cartea lui magica. Fotografii de poveste pentru o viata intreaga poti face cu copiii primind darul de la Mos Craciun stand in jiltul lui asezat chiar langa gura semineului.

Locatie pentru petreceri corporate si serbari gradinita

Vino pana la noi sa vezi cum am decorat si sa vorbim despre evenimentul tau, despre program si sa punem la punct detaliile unui eveniment cu adevarat magic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.