Ghidul Serviciilor
Exclusive Stone
inapoi la firma 77 vizite
Poza Servicii montaj
Foto
Foto

Noi vă  oferim servicii complete pentru casa dumneavoastră , pentru ca voi să puteţi fi unici, moderni și  practici în timp...

Blaturile din piatră naturală vă oferă o frumusețe unică, duritate și rezistentă în timp.

Preluăm comenzi pentru orice dimensiuni și modele pentru Blaturi (Bucătărie, Baie, Mese, diverse obiecte de mobilier) oferindu-vă servicii complete: Materiale, Prelucrări, Decupaje, Finisaje, Montaje, Transport cât și Garanția lucrării.

Specialiștii nostrii vă stau la dispoziție pentru consultantă  și proiectare în vederea creării obiectului dumneavoastră personalizat.Pentru a vă crea blatul ideal avem nevoie de dimensiunile aproximative cât și de o nuanță dorită, pentru a vă oferi mai multe variante de modele și culori care să se potrivească cu mediul ambiant din baia sau bucătăria dumneavoastră.

După ce echipele noastre vor veni la dumneavoastră și veți stabili modelul și materialul vă vom livra și monta blatul în maxim 6 zile lucrătoare.

Bucătăria sau baia voastră poate fi unicată...

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.