Ghidul Serviciilor
Complex Sportiv Banu Sport Timisoara
inapoi la firma 129 vizite
Poza Sala Polivalenta
Foto
Foto
Foto
Foto

Fotbal Fotbalul este “sportul sporturilor”, este sportul miraj, care îmbină forţa, inteligenţa, curajul, îndrăzneala şi eleganţa mişcărilor, cu întrecerea dură dar sublimă.

Baschet Unul dintre cele mai răspândite jocuri sportive în lume, baschetul, se caracterizează prin fineţea, precizia şi fantezia exerciţiilor tehnice şi tactice, prin talia înaltă şi calităţile fizice deosebite ale sportivilor, toate acestea implicate într-o luptă sportivă care pretinde spirit de echipă şi de sacrificiu, inteligenţă şi rezistenţă nervoasă.

Volei Este o activitate ce s-a ridicat de la jocul cu mingea pe plajă la rangul unui joc sportiv care a câştigat toate continentele şi milioane de adepţi, fiind cuprins în marile competiţii ale globului (Jocuri Olimpice, campionate mondiale şi continentale, universiade etc.). Presupune o pregătire atletică, forţă, viteză şi detentă, spirit de anticipare şi clarviziune, reflex şi inteligenţă tactică.

Handbal Handbalul este un joc sportiv de mare atractivitate şi spectaculozitate, bazat pe viteza de deplasare şi de execuţie a jucătorilor, cărora le pretinde o înaltă pregătire atletică, forţă şi rezistenţă, gândire tactică şi o perfectă armonizare în cadrul echipei.

Badminton Badmintonul este azi un joc foarte popular, mai ales datorită faptului că are reguli simple, iar echipamentul nu este sofisticat, el ajungând sport olimpic.

Toate aceste sporturi se pot practica în sala noastră polivalentă ce are o suprafaţă de 1.250 mp, sală dotată şi cu o tribună de 300 de locuri.

Notă: Sala polivalentă poate fi închiriată pentru diverse competiţii, evenimente sau chiar zile de naştere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.