Ghidul Serviciilor
Gardener - Amenajari Peisagere De Mare Anvergura Oradea
inapoi la firma 145 vizite
Poza Sisteme irigat
Foto
Foto
Foto

Odata cu modificarea stilului nostru de viata, cand tot mai putine persoane isi pot aloca timpul necesar pentru a uda regulat gradina.

Necesitatea unui confort sporit in era automatizarii, permite utilizarea unor sisteme de irigat autonome, fara a necesita un control personal.

In plus, schimbarile climatice, cu secete tot mai dese cer o atentie sporita in perioadele dificile, in special atunci cand lipsiti pe perioade  mai lungi de la domiciliu (in perioada concediilor)

 

Proiectam si executam sisteme complexe de irigat, atat pentru curti si gradini rezidentiale cat si pentru parcuri publice, terenuri sportive si terenuri de golf.

Prin calificarea specialistilor nostri, utilizam sistemele cele mai avantajoase din punct de vedere calitativ, selectand din multitudinea de branduri disponibile pe piata. Astfel putem instala sisteme fiabile si durabile, pentru satisfactia clientilor nostri.

 

 

Beneficiati de avantajele unui sistem autonom de irigatie!

Reduceti costurile cu apa, prin posibilitatea programarilor puteti administra mai eficient debitele de apa disponibile, utilizand doar cantitatile necesare de apa.

Oferiti plantelor Dumneavoastra posibilitatea dezvoltarii optime, reducand riscul deshidratarii sau chiar ale uscarii plantelor preferate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.