Ghidul Serviciilor
Sis Grup, Centrul De Consultanta Si Servicii Oradea
inapoi la firma 162 vizite
Poza Consultanta in afaceri
Foto

Societatea SIS CONSULTING S.R.L. este o societate profesionala autorizata de catre Ministrerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse ca si Agent de munca temporara. Pana la obtinerea autorizatiei de munca temporara, societatea a avut ca si obiect unic de activitate consultanta juridica, in desfasurarea activitatii acordand consultanta si asistenta juridica generala si speciala prin personalul propriu, fiind specializata in domeniul dreptului comercial, financiar-bancar, dreptul muncii si contencios administrativ, oferind protectie si asistenta legala in special persoanei juridice comercianti sau nonlucrativi, persoanelor fizice independente sau care au legatura cu activitatile comerciale autorizate de lege, precum si mediere.

Astfel, persoanele angajate ale societatii ofera in baza contractelor de punere la dispozitie incheiate cu societatea, servicii de consultanta si asistenta juridica, dupa cum urmeaza, dar fara a se limita: consultanta si asistenta generala,

Avand in vedere rolul pe care urmeaza – consideram noi – a-l avea agentul de munca temporara, tinand cont de evolutia continua a pietei fortei de munca, societatea, in calitate de agent de munca temporara, poate cauta pe piata fortei de munca si pune la dispozitia utilizatorilor personal specializat de o inalta competenta profesionala si morala pentru orice tip de activitate.Costurile sunt negociabile in functie de problemele expuse si individualizarea pe activitati, asigurarea mentenantei afacerii din punct de vedere al managementului si al supravegherii legislative.Societatea pune totodata un accent deosebit pe reprezentarea completa a clientilor sai. In plus, serviciile sunt indreptate permanent si exclusiv catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii clientului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.