Ghidul Serviciilor
Sis Grup, Centrul De Consultanta Si Servicii Oradea
inapoi la firma 162 vizite
Poza Contabilitate si consultanta fiscala
Foto

Societatea GLOBAL CONSULTING & FINANCE S.R.L. s-a infiintat in anul 2000 si are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii financiar – contabile. Are in prezent un portofoliu de peste 70 de clienti, carora le ofera servicii in diverse domenii, fapt ce o recomanda ca o societate serioasa care isi respecta contractele, partenerii de afaceri si este constienta de responsabilitatile pe care si le asuma. Lovindu-se in permanenta de diverse probleme, in functie de tipul de activitate al clientilor, societatea a acumulat o anumita experienta cu care vine in intampinarea clientilor sai.

Inregistrata in Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania incepand cu anul 2000,  are colaboratori directi membrii in Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania si Camera Auditorilor Financiari din Romania si dispune de personal cu calificare profesionala adecvata, format in cadrul societatii, actionand pe piata serviciilor de consultanta in conformitate cu normele profesionale CECCAR, ANEVAR, CAFR.

Desfasurandu-si activitatea intr-un domeniu considerat cu risc semnificativ, in care eroarea umana poate produce prejudicii grave clientilor, cu toate ca societatea are implementat la nivel de firma o procedura documentata de control intern, pentru protectia clientilor are subscrise polite de asigurare semnificative pe fiecare tip de activitate.

Societatea dispune de infrastructura si logistica necesara desfasurarii activitatii. Modul de lucru este contractual pentru totalitatea lucrarilor financiar-contabile sau punctual la solicitarea clientului (ex. asistenta contabila permanenta la inchiderea perioadei, expertiza contabila, audit financiar, audit intern, revizie contabila si gestiune, consultanta financiara, salarizare, etc).

Societateaofera servicii profesionale de evidenta contabila si consultanta financiar-fiscala:

Servicii de  salarizare:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.