Ghidul Serviciilor
Sis Grup, Centrul De Consultanta Si Servicii Oradea
inapoi la firma 162 vizite
Poza Servicii asigurari
Foto

Un domeniu esential de activitate mai este pus la dispozitia clientilor Centrului de consultanta si servicii SIS, prin intermediul SIS BROKER DE ASIGURARE S.R.L., care isi desfasoara activitatea sub egida Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Societatea este un lider constant pe piata asigurarilor din Romania, fapt confirmat si prin distinctiile obtinute pentru calitatea serviciilor oferite. Profesionalismul companiei este recunoscut an de an de catre forurile superioare care vegheaza la desfasurarea in legalitate a activitatilor din domeniu.

Brokerul de asigurare actioneaza  in primul rand ca si consultant pentru clientii sai, avand în centrul atentiei Clientul si nevoile sale specifice si nu interesele diverselor societati de asigurare.

Apeland la SIS BROKER DE ASIGURARE S.R.L. beneficiati de urmatoarele servicii: consultanta în managementul riscului, identificarea riscurilor si alegerea impreuna cu clientul a celei mai bune oferte de polita de asigurare de pe piata, consultanta pentru alegerea politei care acopera optim riscurile Dvs.Totodata, societatea va asigura asistenta necesara pentru primirea despagubirilor in cel mai scurt timp: face avizarea catre asigurator; comunica lista documentelor necesare; insoteste reprezentantul clientului la inspectorul care face constatarea daunei; depune documentele la asigurator; monitorizeaza evolutia dosarului de dauna pana la primirea despagubirilor.

SIS BROKER AGENT DE MARKETING PENTRU FONDURI DE PENSII FACULTATIVE S.R.L. ofera aceleasi servicii profesionale si de inalta calitate ca si cele asigurate de catre S.C. SIS BROKER DE ASIGURARE S.R.L., cu mentiunea ca sfera asigurarilor este cea de domeniul pensiilor private si facultative, in contextul actual al pietei in domeniu, care inregistreaza cresteri constante ale solicitarilor pentru astfel de asigurari.

Tipuri de asigurari intermediate:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.