Ghidul Serviciilor
Ceconii
inapoi la firma 56 vizite
Poza Tipar pe masina rotativa
Foto

Tiparul pe maşină rotativă se pretează pentru tiraje mari şi foarte mari pentru reviste, ziare, cărţi şi alte publicaţii comerciale.

Tipografia noastra beneficiază de un utilaj performant şi automatizat HeatSett Miller WEB 66 în măsură să tiparească la mare viteză şi tiraj, ceea ce ne dă încredere să concurăm la nivel naţional, de la egal, la egal cu orice tipografie.

Personalul nostru calificat şi capacitatea de producţie sunt în măsură să satisfacă cerinţele celor mai pretenţioşi clienţi, în timp ce departamentul nostru de ofertare este raspunde în timp record solicitărilor dumneavoastră.

Tipografia noastra deţine un portofoliu vast de lucrări realizate pe maşina rotativă.

Misiunea noastră este aceea de a oferi clienţilor noştri toată gama de servicii tipografice, de la consultanţă în realizarea materialelor tipărite, până la tipărirea şi consultanţa în modul de utilizare şi în definirea circuitului produselor tipografice livrate clienţilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.