Ghidul Serviciilor
Evergreen, Restaurant - Predeal
inapoi la firma 120 vizite
Poza Restaurant
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Terasa restaurant Evergreen, cu priveliste frumoasa catre muntii Romaniei, compusa din foisoare rustice de lemn si balansoare pentru adulti este locul perfect de relaxare si de luat masa in natura. La Restaurantul si Terasa Evergren se pot servi mancaruri cu specific romanesc si international atent preparate de bucatari specializati.

Micuta dar cocheta, sala de mese poate gazdui pana la 40 de persoane. In restaurant se poate servi a la carte sau tip bufet. Accesul se face fie din receptie, fie direct din curte, dinspre terasa. Ornamentele si decoratiunile de sezon confera o atmosfera calda, prietenoasa. Sala de mese este dotata cu sistem de sonorizare propriu, stroboscop cu lumina laser si doua televizoare mari LCD. In acest loc se pot organiza petreceri, seri dansante, karaoke, mese festive. Aranjamentul meselor si decoratiunile sunt adaptate tipului de eveniment ce are loc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.