Ghidul Serviciilor
Mutantii - Relocari Firme Si Locuinte, Depozitare, Cluj Napoca
inapoi la firma 128 vizite
Poza Mutantii - detalii firma
Foto

Întotdeauna am încercat sa ne punem în situatia în care trebuie sa schimbi locul de activitate sau domiciliul. Noi consideram ca o mutare este momentul cel mai delicat din viata unui om sau a unei societati. A te muta înseamna sa ai încredere în personalul si societatea comerciala care te va ajuta sa-ti începi activitatea de zi cu zi fara întrerupere si timp pierdut.

Pentru asta suntem noi! Ai o problema? O mutam noi!

Avem la activ peste 10.000 de mutari si relocari sedii atât pe plan intern (Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu, Brasov, Târgu Mures, Satu Mare, Iasi, Baia Mare) dar si extern în si din Ungaria, Italia, Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Elvetia si asteptam noi provocari.Cu o experienta de 10 ani în mutari, suntem singura firma din domeniu în Cluj-Napoca ce ofera cutii personalizate, folii protectoare si depozit (1.800 mp). Avem si un birou permanent pentru relatii cu clientii.

În activitate din anul 2007, avem la activ peste 10.000 de mutari, atât pe plan national cât si international.

  •  MUTARI
  •  DEPOZIT
  •  CURATENIE
  •  AMENAJARI
  • NOUTATI22 June, 2018     Urcare materiale etajul 6Urcare materiale cu lift exterior ..

     

    S.C. MUTANTII S.R.L. a fost înfiintata de doi prieteni când si-au dat seama ca nu exista pe plan local o companie cu profil de mutari de mobila pentru persoane fizice si societati. Vremurile când îti pierdeai o zi întreaga cu prietenii chinuindu-te sa te muti, cu mobila lovita, pereti zgâriati si vecini iritati, sunt apuse.

     

     ESTIMAREA

    Un reprezentant al firmei se deplaseaza la adresa clientului si noteaza obiectele care trebuie mutate. Pe baza acestei fise, in functie si de locul unde trebuie mutate, se va realiza oferta de pret. Estimarea este gratuita.

     OFERTA DE PRET

    Oferta de pret se va transmite clientului prin email sau telefonic în ziua în care s-a efectuat evaluarea.

     PROGRAMAREA

    Se stabileste din timp în functie de disponibilitatea clientului si a echipei noastre.

     

     MUTAREA

    Încarcare, transport si descarcare. Pe timpul transportului, marfa este asigurata. Cititi aici mai multe detalii si sugestii despre pregatirea mutarii.

     PLATA

    Se poate plati în numerar, prin banca sau trezorerie. În unele cazuri se percepe avans.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.