Ghidul Serviciilor
Infra Data Design, Tomesti / Iasi - Amenajari Gradini, Impaduriri, Mobilier Urban
inapoi la firma 124 vizite
Poza Amenajari spatii verzi
Foto

Amenajarea spatiilor verzi imbinata cu adaugarea accesorilor potrivite reprezinta solutia ideala. Putini sunt cei care stiu ca trebuie sa existe o armonie perfecta intre elementele ce compun acest decor. InfraDataDesign impreuna cu Gradinarul Olandez va propun cele mai noi si utile concepte in materie de decoratii pentru spatiul verde. Lucrand cu designeri priceputi, dorim sa va aducem solutia mult dorita. 

 

Aspectul inovativ, folosirea materialelor bune calitativ si amenajarea spatiului intr-un mod cat mai prietenos cu legile naturii sunt principiile pe care ne ghidam in realizarea muncii noastre. Venim cu o serie cat mai larga de produse dar suntem deschisi propunerilor dumneavoastra pentru amenajari persoanale. 

 

Intr-o societate unde spatiul verde destinat unui locuitor este mult decat media propusa, salvarea acestuia reprezinta si salvarea noastra. Iar daca acest lucru se poate face folosind propriile mijloace de amenajare, de ce sa nu incercam?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.