Ghidul Serviciilor
Infra Data Design, Tomesti / Iasi - Amenajari Gradini, Impaduriri, Mobilier Urban
inapoi la firma 124 vizite
Poza Amenajari tematice
Foto
Foto

Orice eveniment are in spate povestea lui si implicit tematica lui. De aceea nu trebuie neglijata modalitatea de decorare a locului de desfasurare. Amenajarea tematica este cea mai buna metoda de a arata tuturor importanta evenimentului.

 

 In acest sens, InfraDataDesign vine cu solutii decorative perfecte. Spatiile sau centrele comerciale, mallurile, showroomurile si hypermarketurile se pot bucura acum de elemente imbinate in raport cu elementele dorite. Echipa de designeri asigura unicitatea lucrului prestat, eficienta dar si calitate muncii. Si pentru ca povestea sa fie completa, sprijinim ideea personalizarii solutiilor decorative cu logo-ul firmei dumneavoastra. 

 

Suntem mereu pregatiti cu concepte decorative asociate sezonului. Imbinam ideile cu solutiile practice, iar toate acestea le punem alaturi de ultimile tendinte pentru a avea rezultatele dorite. Credem ca aceasta este solutia cea mai buna care duce la amenajari tematice potrivite spatiului dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.