Ghidul Serviciilor
Infra Data Design, Tomesti / Iasi - Amenajari Gradini, Impaduriri, Mobilier Urban
inapoi la firma 124 vizite
Poza Mobilier si decoratiuni stradale
Foto

Bine ati venit la SC InfraDataDesign  SRL sursa dumneavoastra de mobilier ornamental de calitate din aliaje dure de aluminiu, necorosive. Noi proiectam si realizam produse ornamentale cu design clasic, unic: stalpi ornamentali de iluminat, aplice de exterior, banci, stalpi de protectie si de limitare, stalpi ornamentali pentru indicatoare stradale, chioscuri traditionale.

 

  Produsele sunt realizate din aliaj de Aluminiu, turnat, necorosiv,AtSi10Mg. Iata cateva din avantajeleacestui super aliaj:

 

- este necorosiv (nu rugineste) rezultand cheltuieli minime de intretinere in timp ,este potrivit pentru conditiile de exterior;

- nu este casant (nu se fisureaza);

- caracteristici mecanice echivalente cu cele ale fontei;

- are greutate redusa(de 3 orimai mica decat cea a fontei rezultand cheltuieli mult mai reduse cu transportul, manipularea, montarea).

 

Pentru o mai mare rezistenta in timp, produsele au fost proiectate cu  grosime corespunzatoare in pereti, nefacandu-se rabat de material. In plus produsele sunt compacte, elementele de imbinare sunt realizate prin sudura cu argon, nu prin asamblari demontabile.

 

Metodele vechi sunt combinate cu cele noi si moderne iar noile tehnologii ne ajutasa va oferim o calitate exceptionala si durabilitate produselor.

 

Produsele si tehnologia de fabricare respecta standardele de calitate  ISO9001/2008 si au certificare CE.

 

Putem proiecta si realiza produse pentru lucrari specifice dupa planse, desene, modele (restaurari, reproduceri, etc). Produsele pot fi inscriptionate cu numeleorasului, sigla, altemarcaje.  

Va multumim ca ati ales un moment sa va ganditi la produsele "InfraDataDesign" in realizarea proiectelor dumneavoastra.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.