Ghidul Serviciilor
Infra Data Design, Tomesti / Iasi - Amenajari Gradini, Impaduriri, Mobilier Urban
inapoi la firma 124 vizite
Poza Parcuri de joaca
Foto
Foto

Stim cat de important este pentru o persoana iesirea in aer liber. De aceea consideram ca trebuie sa punem la dispozitia tuturor parcuri de joaca si recreere special amenajate si organizate pe categorii de varsta. Siguranta echipamentelor cu care vin acestea insotite poarta amprenta lucrului bine facut precum si calitatea materialelor folosite. Produsele noastre sunt variate, dar se pot impati in urmatoarele categorii:

 

1. Echipamente fitness stradal  

 

In functie de media de varsta, atat copii cat si adultii pot beneficia de diferite aparate ce faciliteaza fitness-ul in aer liber. Dintre acestea mentionam aparate de fitness care solicita diferite grupe de muschi si care sunt confectionate dintr-un metal galvanizat, insotite de accesorii confectionate din polietilena (LDPE).

               2. Structura lemn 

 

S-a dovedit stiintific ca produsele specifice acestui domeniu, construite din lemn, ofera o mai buna siguranta si rezistenta. Astfel ne-am adaptat acestui rezultat si am confectionat pentru voi produse avand certificatele necesare. In prezent dispunem de o gama variata de module ce pot fi integrate in diferite spatii de joaca. 

 

3. Structura metalica

 

Aparatele cu structura metalica prezinta pe langa calitatea si durabilitatea materialelor folosite si o eficienta mult mai benefica asupra celui care le foloseste. Cu un design atractiv si original, dar si o diversitate a utilizatii, acestea raman o alegere potrivita pentru orice investitor si utilizator.

 

4. Productie proprie

 

Pentru ca ne dorim sa te surprindem, am inclus in portofoliul nostru o serie de idei care poarta amprenta originalitatii. De asemenea suntem dispusi sa iti ascultam planurile si impreuna sa dezvoltam noi produse unice si utile tuturor. 

 

Sportul si miscarea in aer liber constituie principalii pasi catre o viata sanatoasa. InfraDataDesign va propune in acest sens aceste aparate potrivite pentru parcurile publice, hoteluri si pensiuni, dar si curti. Sprijim ideea unui stil de  viata sanatos practicat prin miscare in aer liber.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.