Ghidul Serviciilor
Infra Data Design, Tomesti / Iasi - Amenajari Gradini, Impaduriri, Mobilier Urban
inapoi la firma 124 vizite
Poza Sere
Foto
Foto

SERE - SOLUTIA ECOLOGICA

Ca urmare a restructurarii sectorului de sere, constructia si reconstructia serelor utilizate dar moderne, a luat un mare avânt în decursul ultimilor ani. Este recomandat ca o sera care trebuie demontata sa fie vizitata.                                            

InfraDataDesign  se va ocupa de incalzirea adecvata, iluminat si sistemul de irigatii ca si de instalatiile de irigare suplimentare si sistemele de irigare prin picurare. Substratul si vata de sticla, tevile si toate materialele necesare cultivarii in sere sunt incluse in oferta la cerere. O sera bine echipata garanteaza rezultate foarte bune in fiecare an!

Solutiile realizarii de sere in zona parcurilor industriale este in conformitate cu noile tendinte de reducere a noxelor de CO2. In perioada urmatoare fonduri europene vor fi directionate spre solutii ecologice de realizare a agriculturii, iar serele vor avea o pondere de cca 17% din utilizarea fondurilor.

le RS232.

Sistemul de incalzire va dispune de:

 

INSTALATIE DE COGENERARE

Instalatiile de ultima generatie dispun de un sistem de comanda pentru supravegherea si controlul instalatiilor controlat de un microprocesor.Cogenerare inseamna producerea combinata de energie electrica si energie termica.

Principala caracteristica a tehnologiei de cogenerare este reprezentata de eficienta energetica si de economia de combustibil spre deosebire de producerea separata a formelor de energie, de aici rezultand avantaje ecologice si economice ale productiei de energii in cogenerare.

De asemenea, reducerea emisiilor de noxe fata de sistemele conventionale producatoare de energie termica sau electrica cu pana la 30%, cat si independenta totala sau partiala fata de furnizorii si producatorii nationali de energie electrica si termica au impins producatorii de legume in sere calde sa ia in considerare din ce in ce mai mult sistemele de cogererare.

CONDENSATOR DE GAZE ARSE

Aceasta instalatie are rolul de a extrage CO2 din gazele arse si sa sa il utilizeze in prococesul de cultura. Dupa cum se stie in procesul de fotosinteza planta are nevoie de CO2.Practica a demonstrat ca in majoritatea complexelor de sere este posibil sa se utilizeze in mod profitabil un condensator pentru gazele de ardere, presupunandu-se ca condensatorul furnizat se potriveste exact conditiilor de functionare, metodei de cultivare, necesarului de caldura, sistemelor de incalzire disponibile, sarcinii medii a boilerului, facilitatilor de dozare CO2, daca sunt necesare si altor aspecte similare.

Avantaj ecologic: se reduc si emisiile de CO2 din atmosfera.

INSTALATIE DE IRIGARE, DEZINSECTIE UV, OSMOZA. LINIE PENTRU TRATAMENTE, STOCARE APA

InfraDataDesign  livreaza sisteme de irigare sofisticate cu control ph, economie si adaptate fiecarei culturi in parte, atat culturilor direct in sol sau pe substrat. Fiecare planta in parte poate primi cantitatea optima de apa in functie de necesarul de moment.

Este singura metoda de udare care permite automatizarea totala, datorita reglarii precise a debitului si a presiunii apei, precum si declansarii udarii pe baza informatiilor inregistrate de senzori cu privire la umiditatea solului, temperatura, umiditatea relativa a aerului, deficit de umiditate si radiatii pe m2 .

Consumul de apa pentru irigatie este mai redus cu 30-50%, datorita uniformitatii si randamentului ridicat (90-96%) si reducerii pierderilor prin evaporatia din sol si aer.

InfraDataDesign  livreaza si monteaza sisteme de irigare pentru toate tipurile de cultura: sol -subtsrat - jgheaburi suspendate - mese fixe - mese mobile, tancuri stocare apa pentru consum zilnic, tancuri stocare ape pluviale, instalatii de drenare si recirculare cu tratare UV, osmoza, instalatii de producerea cetii la inalta presiune (80-107bar).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.