Ghidul Serviciilor
Infra Data Design, Tomesti / Iasi - Amenajari Gradini, Impaduriri, Mobilier Urban
inapoi la firma 124 vizite
Poza Suprafete de contact
Foto

Amenajarea exteriorului presupune si crearea unui mediu propice desfasurarii activitatii. De aceea va propunem produsele noastre pentru suprafetele de contact. Acestea acopera urmatoarele categorii:

 

1. Dale de cauciuc

 

Dalele de cauciuc sunt indicate pentru locurile de joaca plasate in exterior, imprejmuire piscine sau locuri de campare. Au avantajul de a fi antiderapante, reducand astfel riscul accidentarii, dar si de a avea o rezistenta mare la conditii de inghet, respectiv temperaturi ridicate. Sunt disponibile in diferite nuante, usor de instalat si cu o utilitatea practica diversificata.

 

2. Granule cauciuc      Granulele de cauciuc sunt disponibile in diverse modele ce variaza in functie de granulometria specificata - valorile acestora pornesc de la 0.5 - 2.5 si pot ajunge pana la 4 - 8. Granulele sunt de o calitate superioara si este garantat faptul ca nu contin textil, praf sau metal. Acestea se distribuie in saci de peste 25 kg.

 

3. Placi zootehnice

 

Placile zootehnice sunt potrivite pentru a fi folosite in ferme de vaci sau porci, herghelii de cai. Sunt distribuite in doua modele: cu fata striata sau neteda. Dimensiunile placilor variaza in functie de necesitatea clientului. 

               4. Pardoseli industriale

 

Acest tip de pardoseala poate fi folosita in fabrici sub diferite instalatii si masini care produc vibratii cat, dar si pentru a oferi protectia si confortul muncitorilor la locul de munca. Ofera izolare fonica, termica si electrica, fiind estetice, ecologice si usor de montat. 

 

5.  Sisteme balistice

 

Sisteme balistrice din cauciuc au avantajul de a oferi performanta de neegalat in capturarea si oprirea sunetelor. De asemenea ofera un mediu sigur, durabil si fara compromisuri in aplicatia balistica.  Granulometria, grosimea si densitatea vor fi calculate in functie de modul in care se va folosi acest produs.

 

Avand o experienta vasta in executarea acestor tipuri de servicii, InfraDataDesign garanteaza munca bine realizata si produse calitative. Aplicare a celor mai noi tehnilogii in procesul de realizare este un principiu de ghidare in toata activitatea noastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.