Ghidul Serviciilor
Wheel Car Service
inapoi la firma 64 vizite
Poza Incarcare instalatie AC
Foto

Asiguram revizia completa a instalatiei de aer conditionat a masinii tale! Experienta si aparatura de ultima generatie reprezinta garantia aducerii sistemului de climatizare auto in parametri optimi! 

I.Diagnoza, vidare instalatie, incarcare freon, schimb ulei AC, raportare finala :

Primul proces este cel de extragere agentului uzat (freon + ulei) din instalatia de aer conditionat a masinii, urmat de vidarea instalatiei si verificarea daca exista pierderi/lipsa de etanseitate in vid. Daca totul este in regula, procesul urmator este cel de incarcare cu freon urmat de completarea uleiului, apoi testarea finala in sarcina. De mentionat ca toate procesele sunt realizate asistat de aparatura profesionala ce ofera date si raportari in timp real.

II.Igienizare / curatare instalatie de aer conditionat a masinii :

Procedura completa ce are ca rezultat eliminarea mirosurilor neplacute si bacteriilor/mucegaiului din instalatia de climatizare a masinii, se efectueaza dupa operatiunea de incarcare freon in instalatia de aer conditionat auto. Agentul de tip aerosol folosit pentru procesul de igienizare circula prin instalatia masinii si curata intreg sistemul AC (vaporizator, filtre, conducte de ventilatie). Reziduul activ depus in instalatie impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. 

Pe parcursul tuturor anotimpurilor, climatizarea asigura un confort sporit pentru sofer dar si pentru pasageri, filtrand particulele de praf si polen. Insa pentru functionarea acestui sistem la parametri optimi este nevoie de o vizita la un centru de specialitate.Neverificat periodic, acesta poate raspandi diverse bacterii si ciuperci in habitaclul masinii.Cum ne dam seama ca sistemul de climatizare nu functioneaza la parametrii optimi?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.