Ghidul Serviciilor
Bonyrex Construct - Seminee Si Cosuri De Fum, Timisoara
inapoi la firma 172 vizite
Poza Focare pentru seminee
Foto
Foto
Foto

Cauti un focar de semineu si nu stii care se potriveste pentru modelul tau de semineu? Aceasta pagina a fost creata special sa va ajute in alegerea potrivita pentru semineu si pentru materialele de semineu,precum focare,izolatii pentru seminee,grile de semineu,imbracaminti pentru semineuri Va oferim focare de semineu din fonta si focare din otel,focare cu deschidere simpla,focare cu deschidere verticala,focare cu dubla combustie,focare de semineu cu samota.

 

Cauti un focar de semineu si nu stii care se potriveste pentru modelul tau de semineu?

Aceasta pagina a fost creata special sa va ajute in alegerea potrivita pentru semineu si pentru materialele de semineu,precum focare,izolatii pentru seminee,grile de semineu,imbracaminti pentru semineuri etc.

Focarul poate fii din fonta,cu usa din fonta pentru seminee.Este echipat cu clapeta de reglare a tirajului de fum,usa este cu sticla termorezistenta la temperaturi inalte de 800 grade,maner detasabil,pentru a nu se incalzi si , in cazul in care aveti copii mici ,sa nu umbla la usa de semineu a focarului,gratar,tavita de cenusar cu reglaj de aer pentru ardere.

Optional se poate adapta cu sistem de admisie a aerului de afara in focar,pentru o ardere mai buna si pentru a nu folosi aerul din camera pentru ardere,in cazul focarelor din fonta,care nu au adaptat acest sistem.In cazul focarelor din otel,acestea au deja adaptat acest sistem de admisie a aerului rece,care saintre in focar si sa ajute la o ardere mai buna a focului.

Focarul de semineu poate fi de diferite dimensiuni, diferite forme, diferite deschideri.

Focarul de semineu cu usa de semineu prismatica sau hexagonala,este folosit in majoritatea modelelor de semineu pentru colt, seminee rustice sau seminee clasice.

In cazul constructiei unui semineu modern, se folosesc focare care au usa de semineu decorativa,sticla este serigrafiata,sticla de la focarul de semineu este termorezistenta la temperaturi de pana la 800 grade.Sticla de la focarul de semineu este cu autocuratare si rezistenta la mici lovituri.

Mai jos va prezentam tipurile de focare de seminee.

FOCARE DE SEMINEU DIN FONTA

Focarele din fonta pentru seminee,sunt focarele traditionale,folosite in general pentru seminee clasice si seminee rustice,deoarece design-ul focarului,si anume fonta,se potriveste cel mai bine cu aceste modele de seminee.

Aceste focare pentru semineu,pot fii folosite la semineele pe colt sau la semineele pe perete (front drept),avand 3 variante de usi: focar cu usa dreapta, focar cu usa de semineu pristamtica (hexagonala) si focar de semineu cu usa pe semirotund.

FOCARE DE SEMINEU DIN OTEL

Focarele din otel,sunt potrivite pentru seminee moderne,dar si pentru seminee clasice-moderne.

Aceste focare au diferite dimensiuni, forme si deschideri ale usilor de semineu.Focarele din otel,majoritatea sunt captusite cu samota,care ajuta la consumul redus de consum de lemne si ofera caldura de pana la 3 ori mai mare.

Unele focare din otel pentru seminee,sunt dotate cu sistem de admisie a aerului din exterior,ceea ce ajuta la o ardere mai curata si un aer mai proaspat in incapere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.