Ghidul Serviciilor
Katora Design, Calarasi - Acoperisuri, Jgheaburi Si Burlane
inapoi la firma 184 vizite
Poza Montaj Tigle metalice Lindab
Foto
Foto

Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile.Decupajul diagonal al panourilor de tigla metalica Lindab Nordic 400 usureaza mult montajul contribuind decisiv la realizarea unui acoperis perfect.

Skane Tigla metalica Lindab Skane este un produs accesibil, cu profilatie joasa si aspect similar tiglei clasice.Se adreseaza clientilor finali cu venituri medii, care isi doresc un produs sigur sub umbrela unui brand puternic. Produsul are decupaj contur, caracteristic Lindab, ce imbunatateste aspectul stresinii si permite realizarea de suprapuneri invizibile.

LTM 300 Tigla metalica Lindab LTM vine mai aproape de buzunarul tau, reprezentand o varianta economica din portofoliul de produse Lindab.Pastrand aceleasi repere calitative, pentru un acoperis complet, Lindab iti pune la dispozitie o gama extinsa de accesorii pentru un montaj simplu si sigur.

Goodlock Tigla metalica Goodlock este produsa din materiale de inalta calitate si prezinta toate avantajele unei invelitori usoare si produsa la cel mai inalt nivel tehnic.In afara metodelor de asamblare simple si a modularitatii partilor separate, Goodlock mai ofera si un sistem de comercializare flexibil si o montare deosebit de simpla.

Prima Produs cu profilatie joasa, tigla metalica Prima 35/40 este disponibila intr-o gama de 17 culori clasice, cu acoperire PE si MPE.Profilul sau inalt asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant si in acelasi timp confera acoperisului o nota eleganta. 

Maxima Tigla metalica Maxima 40 este un profil modern si accesibil din gama de tigle metalice, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna.Tigla metalica Maxima 35 este un produs cu profilatie joasa si accesibil ca pret din gama de tigle metalice, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna.

Smart Tigla metalica Smart este o varianta economica din gama de tigle metalice. Profilul sau jos confera acoperisului un aspect placut.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.