Ghidul Serviciilor
Salon A'dora Vitality
inapoi la firma 129 vizite
Poza Microdermabraziune
Foto

Istoria aparatelor de microdermabraziune incepe din vremea vracilor egipteni care foloseau o forma de hartie din nisip pentru a indeparta primele straturi ale pielii si pentru a da pielii un aspect luminos, pentru a sterge ridurile fine si petele de pigmentare. In timpurile noastre, microdermabraziunea a aparut mai intai in SUA in anii '90, insa a cunsocut un succes urias in 2005, odata cu perfectionarea metodei de microdermabraziune cu pulbere de diamante. Aparitia microdermabraziunii a avut la baza intentia de a trata cicatricile (in special cele post-acnee), insa odata cu aparitia metodei pe baza de pulbere de diamante (ceea ce a sporit eficacitatea si a eliminat total riscurile microdermabraziunii cu cristale) paleta de recomandari a crescut considerabil. Atat cei care au folosit aparatele cu cristale cat si cei care au lucrat cu aparatele cu pulbere de diamant au vazut efectele extraordinare obtinute in tratamentele faciale. Insa, la microdermabraziunea cu pulbere de diamant nu exista riscul ca acele particule de cristale sa intre in nasul, ochii sau urechile clientilor, si nici reziduuri care sa trebuiasca curatate de pe piele.

Microdermabraziunea cu pulbere de diamant lasa pielea mult mai putin iritata dupa tratament si procedura este mult mai confortabila pentru client care nu mai simte forta cristalelor de aluminiu care ii strapung pielea.Rezultatele microdermabraziunii cu pulbere de diamant sunt extraordinare in reducerea ridurilor fine, a cicatricilor, a petelor de pigmentare si a porilor si in obtinerea unui aspect radiant si stralucitor al pielii. Aplicatiile aparatelor de microdermabraziune cu pulbere de diamant au fost extinse si la tratarea vergeturilor, mai ales la cele proaspat formate.

Este potrivit pentru orice tip de ten, inclusiv pentru cele seboreice (atenueaza vizibil porii dilatati). Microdermabraziunea cu pulbere de diamant actioneaza ca un smilgher extrem de fin la nivelul pielii, eliminand stratul cornos al epidermului format in principal din celule moarte. In acelasi timp, se accelereaza si productia de celule noi in stratul bazal, profund al epidermei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.