Ghidul Serviciilor
Roca Facility Management, Brasov - Administrare Imobile
inapoi la firma 99 vizite
Poza Mentenenta multitehnica
Foto

Mentenanta este, la modul cel mai general, un concept care desemneaza ansamblul operatiilor, activitatilor si proceselor de intretinere si reparatie ale unui sistem tehnic aflat in functiune (cladiri, echipamente, masini, aparate, mecanisme diverse etc.). Avem asadar, pe de-o parte, operatii, activitati si procese de intretinere si, pe de alta parte, actiuni, activitati si procese de reparatie. Acestea impreuna constituie procesul cunoscut sub numele de mentenanta.

Prin urmare, rolul mentenantei este pe de o parte de a intretine si pastra in stare foarte buna un sistem tehnic aflat in functiune cu scopul de a face ca durata sa de viata sa fie cat mai mare, iar pe de alta parte de a repune in functiune un sistem tehnic care a suferit diverse defectiuni sau a atins un grad de uzura cronica.

Noi, echipa Roca Facility Management, cunoastem aceste roluri si ni le-am asumat. Iata, mai pe larg, tipurile de servicii pe care le furnizam:

Asiguram mentenanta urmatoarelor tipuri de echipamente:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.