Ghidul Serviciilor
Roca Facility Management, Brasov - Administrare Imobile
inapoi la firma 99 vizite
Poza Servicii curatenie profesionala
Foto

Indiferent care sunt caracteristicile unui spatiu sau care este destinatia acestuia, curatenia si intretinerea sunt servicii care nu pot lipsi din lista de activitati care se relizeaza periodic pentru pastrarea in bune conditii a unui spatiu. Curatenia in biroul dvs. de lucru, in centrul comercial pe care il administrati sau in orice tip de cladire pe care o aveti in portofoliu, poate fi asigurata de echipa  Roca Facility Management. Va suntem la dispozitie cu o echipa de profesionisti pregatiti oricand sa faca fata celor mai dificile provocari din acest domeniu. De asemenea, dispunem de echipamente si utilaje speciale pentru curatenie, care vor transforma spatiul dvs. intr-un mediu foarte placut atat pentru angajatii dvs., cat si pentru clientii sau furnizorii care va viziteaza.

Se spune ca prima impresie conteaza. Aceasta este si parerea noastra. Iar existenta curateniei sau din contra lipsa ei fac parte dintre acele aspecte care sunt observate foarte usor de oricine calca pragul biroului dvs., a magazinului, a centrului comercial sau a halei de productie pe care le detineti.

Iata care sunt serviciile din domeniul curateniei si intretinerii profesionale cu care venim in intampinarea nevoilor dvs.:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.