Ghidul Serviciilor
Roca Facility Management, Brasov - Administrare Imobile
inapoi la firma 99 vizite
Poza Servicii paza si protectie
Foto

Eficienta securitatii unei proprietati inseamna: siguranta, protectia bunurilor si valorilor, incredere, asigurarea integritatii proprietatii, monitorizare continua si interventia rapida, agenti de paza bine pregatiti, sisteme de alarma si sisteme video si audio de supraveghere performante si de ultima tehnologie, intelegerea corecta a tuturor riscurilor, amenintarilor si vulnerabilitatilor proprietatii, elaborarea unor planuri de paza profesioniste etc.

Echipa Roca Facility Management vine in intampinarea nevoilor dvs. din aceasta arie de activitati cu servicii integrate de paza si protectie ceea ce inseamna o imbinare perfecta intre paza umana (realizata prin intermediul agentilor de paza si a echipajelor de interventie rapida) si paza tehnologica (realizata prin sistemele moderne de securitate – sisteme supraveghere video si audio, sisteme de alarma pentru efractie si incendiu, controlul accesului, automatizari, securizare mecanica etc.).

Concret, iata care sunt serviciile pe care le furnizam in domeniul pazei si protectiei:

O vorba inteleapta din popor ne invata ca: „paza buna fereste primejdia rea”. Roca Facility Management subscrie acestei intelepciuni populare atat de realista si obiectiva.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.