Ghidul Serviciilor
Roca Facility Management, Brasov - Administrare Imobile
inapoi la firma 99 vizite
Poza Servicii private situatii de urgenta
Foto

“Este mai usor sa previi dacat sa tratezi”, ne invata un vechi proverb popular. Adica este mai buna si mai putin costisitoare strategia preventiei, decat cea a remedierii problemei deja produse. Este adevarat ca nu putem sa prevenim toate situatiile de urgenta care pot aparea. De exemplu, nu putem opri furia naturii daca ea se dezlantuie, dar putem fii pregatiti in ceea ce priveste gestionarea acestor situatii de criza cu scopul de a minimiza pe cat posibil pierderile umane si materiale. Pe de alta parte, sunt situatii de urgenta cum ar fi un incendiu, pe care le putem preintampina, daca respectam toate cerintele, criteriile si prevederile legale privind apararea impotriva incendiilor. In cazul producerii unui incendiu consecintele pot fi foarte grave, de la pierderi omenesti la distrugerea in totalitate a proprietatii pe a carei suprafata a avut loc incendiul.

Echipa Roca Facility Management cunoaste care sunt aceste implicatii si de aceea si-a propus prin furnizarea serviciilor pentru situatii de urgenta sa contribuie la scaderea riscurilor de producere a incendiilor prin informarea proprietarilor de cladiri si a personalului angajat in procesul muncii, cu privire la masurile de prevenire si protectie impotriva acestora.

Serviciile noastre din domeniul situatiilor de urgenta (SU) si prevenirii si stingerii incendiilor (PSI) sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.