Ghidul Serviciilor
Delta Hr Consult Servicii Resurse Umane Timisoara
inapoi la firma 100 vizite
Poza Recrutare personal
Foto

Serviciile de recrutare de personal vin in intampinarea nevoilor clientilor in termeni de integrare rapida si alinierea la standardele de productivitate dorite (45-60 de zile) a persoanelor nou intrate in sistem, asigurand astfel conservarea unor resurse financiare valoroase pentru companie. Indiferent de sectorul in care se doreste recrutarea de personal (vanzari, productie, financiar, administrativ, etc.) sau de nivelul acesteia (managerial sau operational) noi tintim optiunea cea mai buna !

Nu in ultimul rand, expertiza in domeniul evaluarii potentialului candidatilor si realizarii de prognoze acurate privind evolutia acestora in cadrul organizatiei, ne plaseaza in topul firmelor de profil din regiune, cu o rata de succes de peste 95% in ceea ce priveste integrarea optima si performanta candidatilor recrutati de catre noi.

Principii si valori

Pasii principali

Marja procesului de recrutare este de cca. sase saptamani. Durata poate fi mai mare sau mai mica in functie de masura in care dispunem de candidati pregatiti pentru ocuparea pozitiei disponibile la momentul respectiv.

Etapele principale in procesul de recrutare de personal sunt urmatoarele:

La solicitare, putem oferi suport pentru o perioada de maxim 90 de zile de la angajare, pentru facilitarea insertiei si a parametrilor de performanta pentru noul angajat. Toti clientii nostri vor beneficia de consiliere consistenta privind rata de succes si conditiile de dezvoltare ale candidatului, pornind de la o profilare extensiva a acestuia in baza a mai mult de 25 de ani de experienta pe terenul psihologiei industriale si organizationale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.