Ghidul Serviciilor
Delta Hr Consult Servicii Resurse Umane Timisoara
inapoi la firma 100 vizite
Poza Team Building
Foto

Echipa invata ca succesul si esecul reprezinta elemente generate chiar de noi insine. Succesul poate fi favorizat prin:

Pe tot parcursul exercitiilor de team building, echipa invata sa fie performanta, invata sa-si construiasca succesul. Pe masura ce satisfactia succesului prinde contur, se structureaza spiritul de echipa, ca fenomen natural.

Sesiunile de team building pot fi derulate in localitatea de resedinta a clientului sau in deplasare, atat in locatii preferate de partenerii nostri cat si in locatii deja testate si apreciate de noi. In momentul de fata, dispunem de un numar de peste 20 de locatii partenere pentru derularea diverselor activitati de team building, atat in tara cat si in strainatate. Succesul echipei depinde de efortul intelectual si implicarea emotionala depuse de fiecare dintre membrii acesteia. Exercitiile, jocurile si aplicatiile practice utilizate sunt derulate atat indoor cat si outdoor, cu grade de dificultate si intensitate adaptate structurii grupului care participa la team building si obiectivelor organizationale ale companiei client.

Echipa devine cu atat mai performanta, cu cat participantii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.