Ghidul Serviciilor
Aprendis
inapoi la firma 127 vizite
Poza Cursuri limbi straine
Pret: 400 RON
Foto

Odată cu integrarea în Uniunea Europeană orizontul de muncă s-a deschis foarte mult. Acum avem marea oportunitate de a studia sau de a ne angaja pe teritoriul ţărilor care fac parte din Uniune. În contextul în care companiile din România au parteneri sau clienţi străini,cunoaşterea unei limbi străine creşte şansele unui candidat la angajare. Limba Franceză este o limbă importantă în spaţiul internaţional şi este vorbită de cca 300 de milioane de persoane în întreaga lume. Franceza este limbă oficială în 29 de ţări şi ocupă locul al 3-lea în topul celor mai vorbite limbi în U.E. Limba Franceză este este atât limba de lucru, cât şi limba oficială a mai multor instituţii precum O.N.U., U.E., UNESCO, Crucea roşie şi Comitetul Olimpic Internațional. În România sunt peste 6.000 de companii cu capital francez cu ar fi Delphi, Orange, Renault, Lafarge, Danone, Carrefour, Groupama sau BRD care oferă lucuri de muncă. In concluzie, limba franceză este o limbă străină folositoare şi valoroasă care vă oferă un avantaj considerabil la angajare. Fie că vrei să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, să te descurci mai bine la job sau să te pregătești pentru examenele lingvistice, vei beneficia de un curs stimulativ, structurat în lecții relevante care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil. Pentru limba Franceză, Centrul Aprendis organizează cursuri structurate pe module de pregătire în vederea obţinerii certificatului internaţional D.E.L.F (diplôme d’études en langue française). Materia nivelurilor de utilizare se parcurge astfel:

Nivelurile A1 şi A2 se parcurg în două module ce cuprind câte 6 (sase) saptamani + 1/2; Nivelurile B1 şi B2 se parcurg in trei module, ce cuprind câte 10 (zece) săptămâni.

DELF A1- nivelul A1- 40 ore – 450 lei DELF A1- nivelul A2- 40 ore – 450 lei DELF B1- nivelul B1- 60 ore – 650 lei DELF B2- nivelul B2- 60 ore – 650 lei

La solicitarea cursanţilor se pot organiza şi module speciale de franceză medicală, juridică sau de pregătire în vederea susţinerii interviului pentru emigrare în Canada. Certificatele internaţionale de limbi străine atestă nivelul de cunostinţe în conformitate cu normele internaţionale de evaluare şi reprezintă un avantaj sau în unele cazuri o condiţie obligatorie pentru admiterea la studii sau angajare în străinătate..

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.