Ghidul Serviciilor
Aprendis
inapoi la firma 127 vizite
Poza Traininguri
Pret: 400 RON
Foto

Acest curs se adresează consilierilor de vânzări, managerilor, antreprenorilor, precum şi tuturor persoanelor interesate să lucreze în acest domeniu sau să dobândească tehnici şi abilităţi în vânzări. Gândit şi conceput într-un mod interactiv, acest training te ajută să dezvolţi abilităţi- cheie în a întelege şi a răspunde nevoilor consultantului de vânzări în relaţia cu clientul, cum să te bazezi pe dovezi raţionale şi argumente solide pentru a fi credibil în faţa interlocutorului, când şi cum să finalizezi cu succes vânzarea. Participă la acest curs şi vei învâţa :

Pachetul training-ului vă oferă, pe lângă experienţa cursului: – Diplomă de participare, eliberată de Centrul de Formare Profesională Aprendis; – Bibliografie recomandată, specifică domeniului vânzărilor, negocierii şi comunicării cu clientul; – Suport online, oferit consultantului de vânzări şi după încheierea perioadei de curs, cu privire la aplicarea tehnicilor dobândite în cadrul training-ului (valabil pentru persoanele fizice); – Consultanţă la sediul firmei, constând în: analiza şi evaluarea nevoilor echipei de vanzări (oferta valabilă pentru persoanele juridice).

Fie că eşti la început sau ai deja experienţă, noi ne-am propus să-ţi oferim un training interactiv şi practic care să-ţi răspundă la toate întrebările legate de tehnicile de vânzări şi să-ţi consolideze cunoştinţele în acest domeniu.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.