Ghidul Serviciilor
Centrul De Sanatate Galati - Recuperare Medicala
inapoi la firma 141 vizite
Poza Terapii manuale
Foto

Masajul anticelulitic este radical diferit de masajul de relaxare, constand in manevre dure, uneori usor dureroase, executate local. Se adreseaza tuturor pacientilor, indiferent de greutate sau sex, nemultumiti de aspectul de „coaja de portocala” al pielii. Este preferat datorita rapiditatii rezultatelor si efectelor complementare, pe langa cel de reabilitare a pielii la starea de suplete si fermitate naturala.

 

Afectiuni tratate/ameliorate prin masajul anticelulitic

Desi periferial produce un efect de ameliorare a afectiunilor induse de circulatia deficienta, de sistemul imunitar slabit sau de retentia de apa, principalul efect este cel de reducere si eliminare a celulitei, cunoscute in genere ca inesteticul aspect de „coaja de portocala” al pielii.

Probleme ponderale: prin cresterea microcirculatiei, prin spargerea nodulilor celulitici si incurajarea eliminarii de toxine, masajul anticelulitic ajuta semnificativ in pierderea kilogramelor in plus, grabind restaurarea unei greutati normale, mai ales in complementaritate cu o dieta sanatoasa si exercitiu fizic, sau cu alte terapii specifice.

In ce consta masajul anticelulitic?

Pacientul este rugat sa asume posturile recomandate de terapeut pentru a expune, pe rand, zonele afectate de celulita (de regula, solduri, fese, abdomen, picioare). Maseurul executa topic manevre de profunzime, care constau in frictiuni, framantat, ciupituri, tamponari la diverse grade de intensitate, in functie de toleranta la durere a pacientului si de gravitatea afectiunii.

Pentru a creste si pentru a accelera efectul manevrelelor, se folosesc, de regula, creme sau lotiuni special concepute, cu efect termogen si reductor al stratului adipos.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.