Ghidul Serviciilor
Migadent -Cabinet Stomatologic-Galati
inapoi la firma 125 vizite
Poza Implant dentar
Foto
Foto

Inserarea implantului dentar este o interventie chirurgicala frecventa intr-o clinica stomatologica prin care se introduce o radacina noua sub forma unei piese de titan in osul alveolar.

In functie de situatia clinica a fiecarui pacient si de sistemul implantar folosit, exista posibilitatea protezarii imediate asfel incat pacientul va putea beneficia de dinti imediat.

Inserarea implantului dentar se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala simpla. Dupa un timp, necesar integrarii in os, pe implant se ataseaza o alta piesa numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana ceramica, puntea sau proteza dentara ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.

NOU!!!

Sistemul Fast&Fixed de la Bredent - Precizie germana pentru situatii critice!

Extractiile, implantarea si protezarea intr-o singura zi transforma un pacient candidat la proteza totala intr-un pacient ce poate avea dintii sai doar in cateva ore.

Intrebari frecvente despre implantul dentar: Cine poate beneficia de un implant?

In general, orice persoana careia ii lipseste unul sau mai multi dinti poate apela la implant dentar. Principalele limite sunt date de cantitatea si calitatea osului , pozitia sinusului maxilar sau a unor vase si nervi, gena deficitara sau din cauze legate de starea generala a organismului (pacientul este inca in crestere sau sufera de boli ca diabetul, anumite afectiuni ale sangelui, ale tesutului osos etc). De aceea, inaintea de plasarea implanturilor se va face un set de radiografii dentare speciale si analize de sange.

Pana la ce varsta se pot face implanturi dentare?

Ocazional, pacientii mai varstnici isi exprima ingrijorarea ca varsta lor ii poate impiedica sa beneficieze pe deplin de un implant dentar. Cu toate acestea, sanatatea este un factor mult mai important decat varsta, si daca esti suficient de sanatos pentru a ti se extrage un dinte, probabil ca esti destul de sanatos si pentru a beneficia de un implant

Doare aceasta interventie chirurgicala?

In practica stomatologica actuala implantul dentar este un aspect foarte discutat. Datorita evolutiei anestezicelor, echipamentelor si a pregatirii specialistilor nostri durerea este inexistenta

Care sunt etapele de tratament si cat dureaza?

Dupa efectuarea de radiografii dentare si teste de sange se incepe interventia de plasare a implantului sub anestezie. Dupa ce implantul este inserat in os, se acopera cu gingie. Aceasta interventie dureaza aproximativ o ora, sau un timp mai indelungat daca este plasat un numar mai mare de implanturi

Urmeaza perioada osteointegrare in care implantul dentar face legatura cu osul, care dureaza de la 3 pana la 6 luni. Apoi este atasat bontul protetic. Din acest moment protezarea prin coroane, punti sau proteze mai necesita cateva sedinte, deci cateva zile. De retinut este ca fiecare pacient reprezinta un caz unic si de aceea este dificil de mentionat un timp anume.

Cat costa un implant dentar la o clinica dentara?

Factorii care influenteaza preturile includ investitia in calitatea materialelor, tehnologie, instruirea permanenta a specialistilor stomatologi si a personalului auxiliar.

Cu toate acestea, preturile noastre sunt comparabile cu cele la nivel national ale clinicilor de stomatologie. In functie de procedura, preturile noastre s-ar putea sa fie mai mici decat ale altor clinici.

Te incurajam sa experimentezi ceea ce ne separa de celelalte cabinete de stomatologie inainte de a lua o decizie care ar trebui sa iti schimbe viata doar in baza pretului

Cum se va comporta dintele sustinut de un implant dentar?

Dintii sustinuti de implanturi vor arata si vor functiona ca si dintii naturali. Acest lucru inseamna ca poti manca si bea ca de obicei. Protezarea cu ajutorul implanturilor dentare imbunatateste concret calitatea vietii

Avantajele implantului dentar:

Contraindicatii pentru operatiunea de implant detar

Dezavantaje

Timpul de osteointegrare este intre 3 si 6 luni, perioada in care implantul dentar este acoperit de gingie. O proteza provizorie poate fi realizata si poate fi folosita in aceasta perioada

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.