Ghidul Serviciilor
Migadent -Cabinet Stomatologic-Galati
inapoi la firma 125 vizite
Poza Ortodontie, Pedodontie
Foto

Ce este ortodontia?

Ortodontia este un domeniu al stomatologiei care se ocupa cu rezolvarea problemelor legate de alinierea dintilor si, implicit, corectarea defectelor fizionomice sau functionale ce apar.

Cand este recomandat sa se apeleze la medic pentru corectarea alinierii dintilor?

Oricand, insa, pentru a fi rezultate durabile in timp, trebuie apelat la medic in copilarie sau in perioada de crestere.

Ce presupun terapiile din cadrul ortodontiei ? Terapiile din cadrul ortodontiei se bazeaza pe:

Pot fi aplicate aparate dentare pe dintii temporari (de lapte)? Da. Este chiar recomandat si mult mai putin costisitor daca se aplica aparatele dentare pe dintii temporari (de lapte) pentru corectarea timpurie a danturii. Ce este pedodontia? Pedodontia implica diagnosticarea si tratarea afectiunilor aparatului dento-maxilar specifice copiilor. Pot fi tratati dintii temporari (de lapte)? Dintii temporari (de lapte) pot fi tratati si este chiar recomandat sa fie tratati pentru prevenirea oricarei afectiuni a danturii ulterioare permanente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.