Ghidul Serviciilor
Cris Vent, Constanta - Reparatii Sanitare Si Termice
inapoi la firma 161 vizite
Poza Instalare aer conditionat
Foto

Firma noastra va ofera servicii de instalare aparate aer conditionat, servicii de mentenanta si service aer conditionat precum si consiliere privind utilizarea corecta a aparatelor de aer conditionat si gasirea celei mai bune solutii de achizitionare si dimensionare a aparatelor de aer conditionat.

Pentru a beneficia de o lucrare de calitate si pentru a obtine climatul perfect pentru care a ti optat, apelati la echipele noastre de specialisti care vor pastra o relatie stransa de colaborare permanenta cu dumneavoastra, astfel dvs. puteti veni cu idei pe care le vom analiza impreuna si le vom pune in practica doar cu acordul dumneavoastra, astfel satisfactia va fi de ambele parti.

Puteti beneficia de serviciile noastre pe toata raza judetului Constanta.

Zone de acoperire instalare/service aer conditionat; Corbu, Vadu, Navodari, Mamaia, Lumina, Ovidiu, Agigea, Lazu, Eforie, Techirghiol, Costinesti, Mangalia, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.