Ghidul Serviciilor
Cris Vent, Constanta - Reparatii Sanitare Si Termice
inapoi la firma 161 vizite
Poza Instalare centrale termice
Foto

Centralele termice in condensatie se evidentiaza prin eficienta ridicata si consum redus de combustibil

Centrala termica cu condensare va avea un consum redus de gaz comparativ cu o centrala termica conventionala rezultand o economie de pana la 25% la factura de gaz.

Gazele rezultate in urma combustiei, la centralele conventionale sunt eliminate in atmosfera la temperaturi inalte ( 100- 110 grade celsius ) asigurand tirajul necesar functionarii acestora dar irosind caldura latenta care in cazul centralelor termice cu condensare va fi recuperat prin schimbatoarele special proiectate ce vor raci aburii din gazele de ardere transformandule in apa iar caldura ce s ar fi irosit pe cos este transferata sistemului de incalzire.

Randamentul centralelor termice in condensare poate atinge pragul de 106%-110%, gazele evacuate pe cos vor avea o temperatura de 45-50 grade celsius.

conditii;

Pentru a beneficia de beneficiile unei centrale termice in condensatie, vor trebui respectate anumite conditii, prima ar fi setarea temperaturii de tur la 50 grade deoarece condesarea nu se va realiza la temperaturi  de exploatare mai mari de 50 grade daca schimbam regimul de lucru ridicand temperatura pe tur la 70 grade centrala va functiona ca si una conventionala, alta conditie ce se impune este dimensionarea radiatoarelor mai bine spus, supradimensionarea acestora, condensarea nu se va realiza daca utilizam radiatoare subdimensionate, deci este necesar sa se recircule un volum mare de apa/agent termic.

Oferim servicii de repararatii, revizii, verificare tehnica periodica, spalari chimice, puneri in functiune pentru toate tipurile de centrale in Constanta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.