Ghidul Serviciilor
Vineplatforma.ro - Tractari Auto Non Stop, Cluj Napoca
inapoi la firma 103 vizite
Poza Transport Mobila Cluj
Foto

Oferim servicii de transport si mutari mobila in Cluj Napoca, pe plan local si international (Cluj-toata tara si in afara tarii).

Suntem o echipa specializata in mutari firme, apartamente si garsoniere, electrocasnice, bagaje – cutii, diverse marfuri, astfel mutarea va deveni o problema rezolvata RAPID – SIGUR – ATENT.

Un serviciu de mutare consta in seriozitate, profesionalism, experienta in domeniu si corectitudine, scopul nostru fiind de a indeplini cerintele clientului si de a oferi siguranta si comfortul asupra serviciului prestat, fara a provoca nici un inconvenient pentru dumneavoastra.

Aveti nevoie de transport mobila in Cluj? Vreti sa transportati un aparat de uz casnic, fie sa mutati un birou, sau orice alt bun, nu ezitati sa ne sunati, echipa noastra va asigura un transport eficient.

Pentru servicii de transport, mutari, debarasare, va punem la dispozitie autoutilitare de diferite marimi in functie de cerintele dumneavoastra.

Preturile se stabilesc in functie de kilometri parcursi, locatia cursei (pe plan local-extern-international), si serviciile oferite – incepand de la 40 lei cursa locala.

Servicii:

Va garantam un transport eficient, sigur si rapid!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.