Ghidul Serviciilor
Ixora Prod-Serv Amenajari Gradini Si Spatii Verzi Constanta
inapoi la firma 125 vizite
Poza Consultanta amenajare peisagistica
Foto

Persoanele care locuiesc la casa beneficiaza de un spatiu, mai mult sau mai putin generos, care asemenea cladirii trebuie tratat cu deosebita atentie pentru a genera satisfactii de ordin peisagistic, estetic si mai cu seama emotional (multumire, satisfactie, liniste, speranta, incredere, bucurie, optimism, etc.).

Pentru realizarea in sine este recomandat sa fie consultati specialisti in domeniu, care prin cunostintele de ordin tehnic si biologic specifice fiecarei plante, pot oferi cele mai bune solutii de armonizare a cerintelor manifestate de beneficiari.

Fiind vorba de spatiu verde sunt necesare cunostinte temeinice legate de tot ceea ce reprezinta vegetatia: arbori, arbusti, liane, gazon, flori. Daca nu sunt cunoscute talia pe care o vor atinge arborii si arbustii, temperamentul, pretentiile fata de substarat si umiditate, ca si elementele principale prin care este decorativa o specie, sansele de reusita ale ansamblului peisagistic sunt mult diminuate.

In aceeasi masura trebuie si cunostinte legate de sol (grosimea stratului de sol, structura, textura, permeabilitatea pentru apa) si dotarile aferente spatiului verde (alei, ziduri de sprijin, pergole si alte suporturi pentru plantele agatatoare, statuete, corpuri de iluminat, sistem de udare).

Amestecul intim de plante ornamentale cu pomii fructiferi, gradina de legume si speciile floricole genereaza mari probleme de ordin estetic, organizatoric si mai ales de pastrare a unei stari fitosanitare bune a tuturor plantelor.

Cele prezentate sunt cateva din elementele care speram ca v-au convins ca orice lucru bine facut necesita cunostinte de specialitate, motiv pentru care este bine sa apelati la consultanti de specialitate, care va pot transforma visele in realitate transformand spatiul de care dispuneti intr-un veritabil loc de repaus si de odihna.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.