Ghidul Serviciilor
Ixora Prod-Serv Amenajari Gradini Si Spatii Verzi Constanta
inapoi la firma 124 vizite
Poza Plantari arbori si arbusti
Foto
Foto

Intre componentele principale care compun spatiul verde se numara arborii si arbustii a caror alegere si dispunere in spatiu sunt esentiale pentru reusita gradinii. Persoana care face amenajarea poarta intreaga raspundere in alegerea speciilor, incarcatul si descarcatul in mijlocul de transport, plantarea la locul definitiv.

Este bine ca arborii sa fie cu balot de pamant la radacina sau containerizati.

Plantarea se face in gropi in care stratul protector al radacinii sa intre cu usurinta. Spatiile care raman intre peretii gropilor si balot se umplu cu pamant vegetal care trebuie bine tasat.

Arbustii pot fi si cu radacina nuda atunci cand au dimensiuni mici. De regula plantarea se face in gropi cu dimensiunile de 30/30/40 cm.

Pentru plantele care nu sunt containerizate perioada optima de plantare este dupa caderea frunzelor la foioase, toamna, si pana la pornirea vegetatiei, primavara. Dupa plantare, in functie de umiditatea solului, se face udarea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.