Ghidul Serviciilor
Melusti Sonic - Ignifugare ,dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie, Constanta
inapoi la firma 155 vizite
Poza Servicii erbicidare
Foto

De mai bine de 15 de ani oferim clientilor solutii multiple pentru erbicidare si indrumam angajatii nostri printr-o continua pregatire in normele de siguranta, excelenta si intergritate. Siguranta si excelenta reprezinta cheia de bolta a activitatii noastre. Ne straduim sa angajam cei mai bine pregatiti oameni, investim continuu in pregatirea oamenilor nostri si avem intotdeauna cel mai bun echipament de lucru pentru a ne asigura ca executam lucrarile bine, rapid si la timp. Spunem intotdeauna nu compromisului iar normele noastre de siguranta depasesc standardele cerute de clienti.

Suntem lideri pe piata aplicarii locale de erbicide. Dispunem de mijloace mecanice sau manuale de aplicare a solutiilor erbicide pentru a tine sub control vegetatia la cel mai mic pret posibil. Clientii nostri sunt atat persoane fizice care au nevoie de erbicidare a gradinii si sau livezii sau controlul vegetatiei din curtea vilei cat si persoane juridice care ne solicita lucrari complexe de ierbicidare pentru cai de acces, parcari, rigole, cai de rulare, eliminarea vegetatiei din zona adiacenta soselelor sau stalpilor de iluminat sau a rampelor de incarcare.

Consultati acum specilistul MELUSTI SONIC pentru un plan personalizat de control al vegetatiei

Prin solutiile de management integrat al vegetatiei, si folosirea celor mai avansate solutii de erbicidare, Melusti SONIC SRL este cea mai buna alegere pentru intretinerea in buna stare si cu costuri minime a vegetatiei. Avem programe de parteneriat cu producatori si distribuitori de solutii erbicide si putem beneficia in orice moment de suport, cunostinte si documentatie pentru a face fata oricaror provocari.Incepand cu imbunatatirea constanta a bazei noastre materiale pana la abodari noi si inovatoare pentru distrugerea plantelor invazive ne preocupa continuu cresterea eficientei actiunilor noastre.

Dezvoltam solutia de erbicidare care vi se potriveste. Contactati acum!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.