Ghidul Serviciilor
Melusti Sonic - Ignifugare ,dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie, Constanta
inapoi la firma 155 vizite
Poza Specialisti certificati
Foto

Indiferent ca sunteti proprietarul sau constructorul unei structuri de lemn puteti trata lemnul cu solutiile ignifuge din comert. Dupa o munca grea puteti spune ca ati reusit ignifugarea constructiei dumneavoastra dar lucrarea nu va fi recunoscuta de institutiile abilitate, inclusiv de catre asiguratori, intrucat lucrarile de ignifugare se executa numai de firme autorizate.

Apeland la serviciile noastre de ignifugare nu numai ca vom face noi in locul dumneavoastra aceasta munca, dar tehnologiile si materialele pe care le folosim sunt de ultima generatie, accesibile de la distribuitor numai firmelor specializate in ignifugare.

Melusti Sonic SRL si-a castigat recunoasterea pe piata in domeniul ignifugarilor prin standardele inalte de calitate, cunostintele in domeniu dar si prin abilitatea de a intelege nevoile clientilor. Melusti Sonic SRL ofera servicii profesionale de protectie pasiva la foc prin ignifugare la preturi atractive si la standardele de conformitate din reglementarile legale.

Dispunem de specialisti certificati de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) gata pentru a va oferi solutia de ignifugare care garanteaza cea mai buna protectie la preturi atractive.

Cresteti siguranta constructiei dumneavoastra folosind serviciile de ignifugare si tratament al lemnului de la Melusti Sonic SRL, firma specializata din Constanta autorizata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta – Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila pentru activitatea de ignifugare a constructiilor si materialelor combustibile in baza Autorizatiei A 0960 / 16.05.2011.

 

Nu lasati focul sa va distruga afacerea!

Firma autorizata IGSU, executam servicii ignifugare material lemnos, stuf, materiale textile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.